Снимка БулфотоЖестоко убийство е станало в българско село. Вчера в 13:05 часа

...
Снимка БулфотоЖестоко убийство е станало в българско село. Вчера в 13:05 часа
Коментари Харесай

Мъж уби 50-годишна жена в Буковлък

Снимка Булфото

Жестоко ликвидиране е станало в българско село.

 Вчера в 13:05 часа е постъпил сигнал за осъществено тежко престъпно закононарушение в село Буковлък, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници и са подхванати незабавни оперативни дейности. Извършен е оглед. Установено е, че в частен дом 52-годишен е пробол с нож 50-годишна. Жената е умряла и трупът е наведен за аутопсия.

Извършителят е наранил и себе си. С заплаха за живота той е превозен в плевенска болница за оказване на лекарска помощ. Извършена е животоспасяваща интервенция. Задържан е за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

От мястото на престъплението са конфискувани нож, чук, мобилни телефони и други движимости. Полицията обяснява събитията към трагичния случай. Работата продължава под управлението на Окръжна прокуратура - Плевен, написа pleven.utre.bg.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР